Welkom bij Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines Belgium is een Belgische luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 2002. Ze beschikt over een vloot van 5 Airbus A-320 toestellen en is gebaseerd aan Brussels Airport. Het ervaren team van Belgische piloten en cabin crew staat garant voor een perfecte service aan boord. Dat onze klanten onze service naar waarde weten te schatten blijkt telkens opnieuw uit onze klantentevredenheidsenquêtes die op elke vlucht worden afgenomen.

Thomas Cook Airlines Belgium maakt deel uit van de internationale Thomas Cook Group. Alle luchtvaartmaatschappijen binnen de Thomas Cook Group beantwoorden aan de strengste normen inzake veiligheid en garanderen betrouwbaarheid en professionaliteit. Bij Thomas Cook Airlines vind je het ruimste aanbod aan vluchten van of naar Brussel en Luik.

Sunny Heart waarden

Thomas Cook Airlines, het zonnige hart voor al je grootste plannen. Of je nu naar exotische paradijzen, Europese parels, zonnige stranden of winterse landschappen trekt, het Sunny Heart team van Thomas Cook Airlines staat altijd voor je klaar! Optimale klantvriendelijkheid en service zijn voor ons bovendien van essentieel belang. Denk maar aan de 20 kg bagage die je bij Thomas Cook Airlines mag meenemen en die gewoon al in de basisprijs inbegrepen is!

Zoals je ziet verzekert de Sunny Heart garantie je niet alleen van een voordelige prijs, maar ook van een fantastische reis! Begin je al weg te dromen over een stressloze vakantie met Sunny Heart garantie? Boek dan snel. Let's go!

Reisinspiratie

1. Fietsen

De ideale fietsbestemmingen: - Almeria - Kreta - Palma de Mallorca

2. Wandelen

De ideale wandelbestemmingen: - Canarische eilanden - Chania - Corfu - Dubrovnik - Funchal - la Palma - Marrakech - Palma de Mallorca

3. Golfen

De ideale golfbestemmingen: - Cyprus - Tenerife - Palma de Mallorca

4. Duiken

De ideale duikbestemmingen: - Hurghada - Marsa Alam - Sharm El Sheikh

5. Culinair

De ideale culinaire bestemmingen: - Frankrijk - Griekenland - Italië - Noord-Afrika